Efterprat

Då mötet är avslutat resonerar Bacchi kring hur vi i framtiden ska lägga upp valet av böcker. Efter att under vintern ha läst dystopier anser alla att valet av fem titlar i ett och samma tema drar ut på tiden. Vi ska i framtiden pröva på att inte vara så låsta vid antalet böcker. Den som drar temat ska välja en bok och om någon kommer på ett annat alster som bara måste läsas kan vi vara flexibla och lägga till ytterligare en bok. Vi får helt enkelt föreslå och välja fritt. Vi ska även testa att göra komperativa analyser av två litterära verk på samma möte. Detta nya äventyr tar vid när nuvarande tema är avhandlat och när Mnemosyne är tillbaka i landet.

Bacchi är rörande överens om att uppdateringarna på bloggen är för få. Som det ser ut nu är vi alldeles för låsta vid mötesprotokollen. Bloggen borde fyllas med egna läsupplevelser. Alla ska få veta vad Sveriges bästa bokklubb läser!

Ständigt i våra tankar: tröjorna. Än så länge finns ingen spikad plan på hur vi ska gå till väga för att skylta med vårt stolta medlemskap, men en logga är på G och vi har en tryckkontakt. 
Inget bestämt alltså, men visst vore det sweet om vi till sommaren kunde ha varsin T-shirt med säsongens snyggaste tryck.

/ Dunja  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback