Nedräkning

Kamrater, hav förtröstan. Er väntan är snart över. Snart, mycket snart, kommer det ni i spänning väntat på. Hade det varit en film hade den hetat Eklund - protokollet. Förbered er på djuplodande analyser, felsyftningar och ett och annat huvud på den berömda spiken.

Tills dess,
lev gott, lev rätt.

Eder, C.I.

PS. Borde vi inte ha valspråk och sånt också?
PS2. CDON levererar inte till mig heller, får jag låna Coelho av nån?


Kommentarer
Postat av: Effi Briest

Klart vi borde ha ett valspråk. Vi borde ha de där t-shirtarna också. Visionen om visit-korten, är det bara jag som minns den?
Det var mycket vi ville göra när vi fortfarande var unga och entusiastiska, som att tigga pengar från studiefrämjandet till exempel.
Vid nästa möte vill jag ta upp några sådana punkter. Som till exempel vad vi kräver i ett ansökningsbrev. Ska vi till exempel be de ansökande att allitterera sina ansökningar, eller räcker det med god svenska? Måste de ha ett uttänkt alias redan vid ansökan?
Sådana saker vill jag dryfta.

2007-06-28 @ 14:19:26
Postat av: Mnemosyne

Jag har Coelho färdigläst och komplett med rafsiga blyertsanteckningar (och - hör och häpna - hundöron!) Tycker absolut att en medlemsansökning borde innehålla åtminstone ett preliminärt alias. Allitterationen kan jag se mellan fingrarna med =)

2007-06-28 @ 17:26:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback